Bugun...


Turgut Altınok’ un haksız yere yıktığı cafede büyük mağduriyet yaşandı.
Ankara Büyükşerhir Belediye başkan adayı olduktan sonra sahalarda eşit hizmet ve adaletten dem vuran Altımok’un gündeme bomba etkisi yapan mal varlığı dudak uçuklatırken, haber sitemize gelen haksız bir yıkım haberi de gündeme düştü.. Altınok’un pandemi döneminde işinden ettiği cafe işletmecisi bir esnafın siyasi anlayış farklılığından dolayı işyerini yıktırdığı ve mağduriyet yaşattığı ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2024 23:05
Turgut Altınok’ un haksız yere yıktığı cafede büyük mağduriyet yaşandı.
+ -

Neredeyse Ankara babasından miras kalan Altınok neden esnafın işyerini yıktı?

Ankara Büyükşerhir Belediye başkan adayı olduktan sonra sahalarda eşit hizmet ve adaletten dem vuran Altımok’un gündeme bomba etkisi yapan mal varlığı dudak uçuklatırken, haber sitemize gelen haksız bir yıkım haberi de gündeme düştü..

Altınok’un pandemi döneminde  işinden ettiği cafe işletmecisi bir esnafın siyasi anlayış farklılığından dolayı işyerini yıktırdığı ve mağduriyet yaşattığı ortaya çıktı.

Turgut Altınok’ un haksız yere yıktığı cafede büyük mağduriyet yaşandı.

Üstü örtülmeye çalışılan haksız yıkım haberimiz ses getirirken sosyal medyada bu yıkım ile işsiz kalanlara söz verildiği halde iş dahi vermediği de gün yüzüne çıktı.

Haber sitemize açıklamada bulunan cafe7 sahibi Selçuk Emlak: 

Evet, hem de pandemi döneminde esnafa yardımcı olmak yerine esnafın kabusu olmuştu Keçiören Bld Bşk Turgut Altınok… Yazıklar olsun bu şekilde ne kadar esnaf var Keçiören de…Sayısız esnafa iflas ettirmiştir hem de haksız yere kanunsuzca….

Cafe7 çalışanlarından Songül Hanım:

Cafe çalışanlarından Songül ise : ‘Ben kapı 7 çalışanıydım. Yıkım ekibi geleceğini öğrendim. Bizzat Turğut başkanla konuştum bura yıkılırsa hepimizin işimizden olacağımızı çocuk okuttuğumuzu belirttim. Mağdur olacağız dedim burs verelim numaranızı verin dedi burs da vermedi Turğut başkan bize zor günler yaşattı’ açıklamasında bulundu.

Cafe7 yıkıldıktan sonra ne oldu?

Hiçbir kanuni açıklaması olmayan bu yıkım sonrası Keçiören Belediyesi yerine yine cafe açılmasına izin vererek akıllara siyasi fikir üzerinden halkı ayrıştırması sorusu geldi. 

Cafe 7 işletme sahibi mağdur esnaf Selçuk Emlak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ‘ a soruyor :Yıktığın yeri ne gerekçe ile yeniden yaptırdını ne değişti???

ResimResimResim




Kaynak: www.halamer.com

Editör: Mü'mine ÖZBİLDİRİCİ



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI