Bugun...


Fenerbahçe-Konyaspor maçında yeni gelişme! Önce ertelendi, şimdi oynanması gündemde
Son dakika: Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor maçının, konuk takımın hava şartları nedeniyle İstanbul'a gelememesinden dolayı ileri bir tarihe ertelendiği belirtilmişti. Konyaspor'un uçuşu iptal edilirken, daha sonra yoğun bir çaba harcanarak uçağın kalkması için tüm şartlar sağlandı ve yeşil-beyazlı ekip, İstanbul'a ulaştı. Maçın planlanan gün ve saatte oynanması bekleniyor.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2023 02:48
Fenerbahçe-Konyaspor maçında yeni gelişme! Önce ertelendi, şimdi oynanması gündemde
+ -

6 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanması planlanan Fenerbahçe maçı için sürekli rötar yiyen Konyaspor'un uçağı, gece saatlerinde kalkış gerçekleştirdi ve İstanbul'a doğru yola çıktı. Bu gelişme üzerine ertelenmesi yönünde karara varılan mücadelenin, aynı gün ve saatte oynanması bekleniyor.

 

KONYASPOR'UN UÇAĞI SON DENEMEDE KALKTI

Son denemede Konyaspor kafilesini taşıyan uçağın İstanbul'a doğru kalkışını gerçekleştirdiği belirtildi. Konyaspor Basın Sözcüsü Sertaç Tuza TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Saat 20.00'den beri uçağın içindeyiz. Bir aksilik olmazsa ve uçağımız kalkarsa, yarın maçımızı oynayacağız." ifadelerini kullandı. Konyaspor'u taşıyan uçak 23:55'te son denemenin ardından İstanbul'a hareket etti ve şehre ulaştı.

NE OLMUŞTU?

Saat 16.30'da kalkması planlanan Konyaspor'un uçağı, hava şartları nedeniyle sürekli rötar yedi. Seferlerin iptal olması sonrası ise Konyaspor, İstanbul'a doğru yola çıkamadı. Yeşil-beyazlılar, TFF'den maçın ertelenmesini talep etti. DHA'nın haberine göre, bu talebi değerlendiren TFF olumlu dönüş yaptı ve mücadeleyi ileri bir tarihe erteledi.

"PAZARTESİ GÜNÜ DE GELEMEYİZ"

Konyaspor Basın Sözcüsü Sertaç Tuza konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Pistteki buzlanma nedeniyle İstanbul'a uçağımız kalkmadı. 20:00'den beri uçağın içindeyiz. Şu an ulaşım sağlayamıyoruz. Hava böyle devam ederse, Fenerbahçe maçı için pazartesi günü de gelemeyiz." ifadelerini kullanmıştı.




Kaynak: sondakika.com



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI