Bugun...


'Galibiyeti hak ettik'
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor'u 2-1 yendikleri maçta hak ettikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. - Anadolu Ajansı

facebook-paylas
Tarih: 19-11-2016 23:33
'Galibiyeti hak ettik'
+ -

ADANA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Adanaspor karşısında mücadelenin başında etkili oynayarak iki gol bulduklarını, daha fazla gol atma şansını da kullanamadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Skorun 2-0'dan sonra daha farklı olması gerekirdi. İlk ve ikinci yarıda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ama beklenmeyen bir şekilde benzer pozisyonda penaltı oldu ve golü yedik. Oyunun tamamında oyuncuların hücum anlayışı iyiydi. Galibiyeti hak ettik, diye düşünüyorum. Oyunun belli bölümlerinden sonra rakip 10 kişiyken ve top bizdeyken gereksiz rakibin üstüne gidip onları maça ortak etmek, eksik olan tarafımızdı. Onu düzeltmek durumundayız. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan, şampiyon olan, büyük bir takım olarak daha az hata yapan bir ekip olmalıyız."

Güneş, iki takıma da birer penaltı veren ve Adanaspor'dan bir oyuncuya kırmızı kart gösteren hakem Ali Palabıyık hakkında gelen soruyu ise "Hakemle ilgili siz yorumları yaparsınız. Biz hakemle ilgili konuşmayalım. Çünkü geçen hafta da hakemle ilgili çok konuşuldu. Biz zaten hakem iyi de kötü de olsa bugün maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Hakemle ilgili yorum yaparsam yanlış yerlere gider." şeklinde cevapladı.

"Kırmızı kart bana göre sert bir karardı"

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, maçı ilk 20 dakika ve sonrası, diye iki bölüme ayırabileceğini dile getirdi.

İlk 20 dakikada iki basit gol yediklerini ifade eden Jurcic, şunları söyledi:

"Bu, takımda doğal olarak şok etkisi oluşturuyor. Devre arasında oyunculara 'dağılmayalım' dedim. İkinci yarı da iyi bir reaksiyon gösterdi takım. Yeni iki oyuncuyu maça sürerek, takıma yeni bir enerji katmayı düşündük. Beşiktaş'a yaklaşabileceğimiz dakikalarda bir kırmızı kart kararı geldi. Bana göre sert bir karardı. Beşiktaş, bir oyuncu fazla ve kalitesiyle sona kadar skoru tutmayı başardı."

Jurcic, "Görevden ayrılacak mısınız?" sorusuna, "Hayır" diye cevap vererek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Bekir Ömer Fansa

Kaynak: AA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI