Bugun...


Kopenhag Trabzonspor Maç Anlatımı
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile deplasmanda karşılaşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-08-2022 03:03
Kopenhag Trabzonspor Maç Anlatımı
+ -
KOPENHAG 1-0 TRABZONSPORMaç Anlatım

1'Maç başladı

5' Kopenhag rakip yarı alanda çok adamla sağ kanattan gelmek istedi ancak Eren Elmalı'nın kontrolünde top oyun alanını terk etti.

7' Trabzonspor rakip yarı alanda Trezeguet ile etkili gelmek istedi. Savunmanın müdahalesinde top oyun alanını terk etti.

9' GOL! Claesson'un golü ile Kopenhag maçta 1-0 öne geçti. Trabzonspor yarı alanında sol kanatta gelişen hızlı hücumda Falk, topu ceza alanı önündeki Claesson'a çevirdi. Claesson düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.Gol - Viktor Claesson

12' Trabzonspor golden sonra rakip yarı alana çok adamla gitti. Kopenhag'da savunma oyunu faulle kesti. Temsilcimiz sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşu Abdülkadir ile kullandı. Yapılan ortada kaleci Ryan topu kontrol etti.

15' Trabzonspor atak hazırlığında bulunurken Kopenhag tribünlerinde bir taraftarın rahatsızlık yaşaması üzerine oyun bir süreliğine durdu.

23' Sol kanatta Hakon Haraldsson'la gelişen tehlikeli hücumda, Hakon Haraldsson son çizgiye iniyor ve ceza sahasına çeviriyor. Trabzonspor savunmasında Vitor Hugo topu uzaklaştıramıyor ve top ceza sahası ön çizgisinde Rasmus Falk'un önünde kalıyor. Rasmus Falk bekletmeden gelişine vuruyor ancak kaleci Uğurcan topa rahat bir şekilde sahip oluyor.

30' Trabzonspor Kopenhag yarı alanının orta metrelerinde sol çapraza yakın noktadan Trezeguet ile serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Bakasetas'ın ortasında uzak direkte Kouassi kafayla indirdi kale önünde top Trezeguet'e gelmeden önce savunma uzaklaştırdı. Uzaklaştırılan topa ceza sahası dışında Larsen sert vurdu, top farklı şekilde dışarı çıktı.

35' Bakasetas'a kontrolsüz bir faul yapan Lerager sarı kart gördü.Sarı Kart - Lukas Lerager

38' Trabzonspor rakibini hızlı hücumda eksik yakaladı. Ceza alanı önünde topla buluşan Abdülkadir Ömür sağ kanattaki Kouassi'ye oynadı, Kouassi soluna çekti vuruşunu yaptı, şutu savunmadan sekti ve tehlike bölgesinden uzaklaştı.

41' Trabzonspor ilk yarının sonlarında baskıyı biraz daha artırmış görünüyor. Cornelius rakibinden kaptığı topu solundaki Trezeguet ile oynadı. Mısırlı oyuncunun vuruşunda savunma yatarak müdahalede bulundu.

45'İlk yarı sona erdi

-------------------

KOPENHAG: Ryan, Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen, Lerager, Zeca, Falk, Haraldsson, Claesson, Biel.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Kouassi, Cornelius.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI