Bugun...


MÜDAFAA-İ HUKUK SEÇİM GÜVENLİĞİ KONFERANSI
Bir dönem Valilik ve bürokrasi de üst düzey görevler ’de bulunmuş isimlerin kuruculuğunu yaptığı Müdafaa-i Hukuk Vakfı seçim öncesi ve sonrası alınması gerekilen güvenlik önlemlerine ilişkin konferans düzenleyeceğini duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2023 21:34
MÜDAFAA-İ HUKUK SEÇİM GÜVENLİĞİ KONFERANSI
+ -
Bir dönem Valilik ve bürokrasi de üst düzey görevler ’de  bulunmuş isimlerin kuruculuğunu yaptığı Müdafaa-i Hukuk Vakfı seçim öncesi ve sonrası alınması gerekilen güvenlik önlemlerine ilişkin konferans düzenleyeceğini duyurdu.
 
Ankara’da faaliyetlerinim sürdüren Müdafaa-i Hukuk Vakfı, 14 Mayıs ’da yapılacak olan Genel seçimler öncesi ve sonrası seçim güvenliği konusun da bilgilendirme amacıyla bir konferans düzenleyeceğini duyurdu. Konferans’a konuşmacı olarak. Av. Galip Dinçer Cengiz
 Katılacak.
Av. Galip Dinçer Cengiz, İzmir İl Seçim Kurulunda CHP temsilcisi olup, CHP İzmir İl Hukuk Komisyonu Üyesidir. Ayrıca CHP Parti Okulu Öğretmeni olan Galip Dinçer CENGİZ, aynı zamanda Çorum, Amasya, Tokat illerinin Bölge Eğitim Koordinatörlüğü görevini de yürütmektedir. Konferans 25 Nisan’da Ankara Barosuna bağlı Eğitim Merkezi ABEM’de gerçekleştirilecek.
 





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI