Bugun...


Sergen Yalçın: '3 puanla ayrılmak bu soğuk Ankara akşamında içimizi ısıttı'
Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, ”Duran topla skoru bulup, koruyup 3 puanla ayrılmak bu soğuk Ankara akşamında içimizi ısıttı” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 25-12-2020 01:38
Sergen Yalçın: '3 puanla ayrılmak bu soğuk Ankara akşamında içimizi ısıttı'
+ -
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ”Maçtan önce de Ankaragücü takımının güçlü, agresif ve çok koşup mücadele eden bir takım olduğunu söylemiştim. Bugün de çok zorladırlar. İyi mücadele ettiler. Zaman zaman bizden daha iyi oynadıkları bölümler de oldu oyun içerisinde. Ama bizim için kazanmak çok önemliydi. Gerçekten bugün rakiplerimizin kazandığı bir haftada 3 puan alıp zirve yarışından kopmamak çok değerliydi bizim için.

Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler, iyi savaştılar. Özellikle 1-0'dan sonra çok iyi bir mücadele örneği ortaya koyduk ve gol yemeden oyunu bitirmesini bildik. Bu çok önemliydi bizim için. Her zaman takımın çok iyi oynamaz. Bazen böyle zor rakiplere karşı mücadeleler sıkıntılı olabilir. Bu çok normal. Bir duran top ki duran toplarda iyi bir takımız. Vuran çok oyuncumuz var. Duran topla skoru bulup, koruyup 3 puanla ayrılmak bu soğuk Ankara akşamında içimizi ısıttı.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI