Bugun...


TOFAŞ - Türk Telekom: 78-64
ING Basketbol Süper Ligi’nin 15’inci hafta mücadelesinde TOFAŞ, sahasında Türk Telekom’u 78-64 yenerek, üst üste ikinci galibiyetini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2021 01:38
TOFAŞ - Türk Telekom: 78-64
+ -

TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadele karşılıklı sayılar ile başlarken, 5’inci dakika ev sahibinin 11-8’lik üstünlüğü ile geçildi. Semaj Christon’ın sayılarıyla farkı açmaya başlayan TOFAŞ, ilk periyodu 23-14’lük skor avantajıyla tamamladı.

İkinci periyodun başında direnç gösteren Türk Telekom, Kyle Wiltjer’in etkili oyunuyla 9-0’lık seri yakaladı ve skoru 26-26’ya eşitledi. Karşılıklı sayıların görüldüğü bu bölümün ardından, Tarık Phillip’in dış atış isabetiyle Bursa temsilcisi, soyunma odasına 38-34 önde gitti.

Dönüşte 8-0’lık seri yakalayan TOFAŞ, yeniden farkı çift hanelere çekerek, Tomislav Zubcic’in orta mesafe basketi sonrası skoru 50-36’ya getirdi. Savunmasını sertleştiren, hücumda ise ritim bulan Bursa temsilcisi, farkı 18 sayıya çıkardı ve son periyoda 64-46’luk üstünlükle başladı.

Maçın final periyodunda da üstünlüğü rakibine kabul ettirerek, rahat bir oyun ortaya koyan TOFAŞ, parkeden 78-64’lük galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Bursa temsilcisi ligdeki 7’nci galibiyetini elde ederken, Türk Telekom ise 6’ncı kez parkeden mağlup ayrıldı.

Kaynak: DHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI