Bugun...


Vanity Estetik Merkezi Covid-19 Güvenilirlik Sertifikasına sahip oldu
Türkiye'de Ticaret Bakanlığı'nın da desteklediği sertifikalar arasında bulunan Temos Covid-19 Güvenilirlik sertifikasına Türkiye ve Dünya'da sahip olan ilk estetik hastanesi Vanity Estetik oldu

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2021 19:38
Vanity Estetik Merkezi Covid-19 Güvenilirlik Sertifikasına sahip oldu
+ -

2016 yılında Op.Dr. Güray Yeşiladalı ve iki çocukluk arkadaşı tarafından kurulan Vanity Estetik, Temos Covid-19 Güvenilirlik sertifikası için gerekli olan 100'e yakın kriteri başarıyla geçerek Türkiye'de ve aynı zamanda Dünya'da Covid-19 Güvenilirlik sertifikası almaya hak kazanan ilk Estetik merkezi unvanına sahip olmuş oldu.

Almanya'da 2010 yılında kurulan TEMOS, sağlık alanında hizmet veren kuruluşlara tıbbi ve hizmet kalite alanında kendilerini geliştirme fırsatı sunan bir akreditasyon şirketidir. Dünya genelinde 13 ülkede ofisi bulunan TEMOS, pandemi ile birlikte sağlık sektöründe covid-19 önlemleri alarak kendilerini geliştirmek isteyen hastaneler için korona virüs tedbirleri kapsamında 8.sertifikasyon programı olan Covid-19 Güvenilirlik sertifikası vermeye başladı. Türkiye'de toplam 8 firma TEMOS'un sertifika programına katılmış olmakla birlikte Covid-19 Güvenilirlik sertifikasına toplamda 6 özel hastane sahip olurken Vanity Estetik'te bu sertifikayı alarak Türkiye ve Dünya'da alan ilk ‘'estetik merkezi'' oldu.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI