Bugun...


Alkol alan gençleri uyaran iş yeri sahibi öldürüldü
Konya'da, iş yerinin önünde alkol almamaları konusunda uyardığı genç tarafından pompalı tüfekle vurulan kişi, hastanede hayatını kaybetti. - Anadolu Ajansı

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2016 11:03
Alkol alan gençleri uyaran iş yeri sahibi öldürüldü
+ -

KONYA

Alınan bilgiye göre, Mustafa Turan (32), Konya'nın merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurdalık Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinin önünde arkadaşlarıyla alkol alan Ufuk K'yi (19), uyardı.

Çıkan tartışma sonrası Ufuk K, "Beni burada bekle, seni öldüreceğim" diyerek iş yerinin önünden ayrıldı.

Bir süre sonra babası ve 3 akrabasını da alarak olay yerine gelen Ufuk K, iş yeri sahibi Turan'ı pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Turan, kaldırıldığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, sanayi sitesi içinde kaçan Ufuk K'nin babası ile 3 akrabasını yakaladı.

Zanlı teslim oldu

Ufuk K. ise merkez Selçuklu ilçesi Hacıkaymak Mahallesi'ndeki evinin önünde kendisini bekleyen polislere, Turan'ı kendisinin vurduğunu itiraf ederek teslim oldu. Olayda kullanılan tüfek, şüphelinin evinin yakınlarındaki boş arazide otların arasında bulundu.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Öte yandan kavga anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Muhabir: Ahmet Akbıyık

Kaynak: AA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI