Bugun...


Bakan Dönmez: "İlk hedefimiz Akdeniz’de de bir keşif gerçekleştirmek"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ilk hedeflerinin Akdeniz'de de bir keşif gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 03-02-2021 17:10
Bakan Dönmez:
+ -

İstasyon Spor Salonu'nda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Bilecik 7. Olağan İl Kongresine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Selim Yağcı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve partililer katıldı.

"Kardeşliğimiz daim, birliğimiz kaim olsun"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Söğüt'ten yedi iklime yayılan asırlık çınarın en güzel meyvesi olduğunu anlatarak, "Bosna'da şehit edilen mazlumların, Karabağ'da evlerinden sürülen göçmenlerin, Kıbrıs'taki kahraman Mehmetçik'in mirasına sahip çıkmış bir vefa yarışıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 'Karanlığı kapalı, aydınlığa açık' diyerek, milletimize umut olan AK Partimizin tüm gönüldaşlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Sizler, bu davaya, bu hizmet yarışına ve bu büyük harekete sahip çıkmış, ecdadımızın izlerini takip etmiş gönül erlerisiniz. Sizlerle aynı yolda yürümekten büyük bir gurur duyuyorum. Kardeşliğimiz daim, birliğimiz kaim olsun" dedi.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI