Bugun...


Bakan Karaismailoğlu, yeni yıla Bolu Dağı’nda girdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “2021 yılı, hastalıkların, salgının olmadığı ve çok daha rahat ortamda daha büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2021 05:08
Bakan Karaismailoğlu, yeni yıla Bolu Dağı’nda girdi
+ -

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 yılına Bolu'da bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliğindeki personellerle beraber girdi.

İlk olarak Bolu Cankutaran mevkiinde bulunan KGM 4. Bölge Müdürlüğü'ne giderek buradaki personelin yeni yılını tebrik eden Bakan Karaismailoğlu, buradaki personele tatlı ikramında bulundu. Daha sonra Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliğini ziyaret eden ve burada incelemelerde bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, trafikte bir sıkıntı olmadığını ve personelin nöbette olduğunu, dört gözle beklediğini ve yolları açık tuttuğunu belirterek, “Herhangi bir sıkıntı yok. Ülkemizin her noktasında çalışan yüzbinlerce arkadaşımızla birlikte büyük emek veriyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarını arkadaşlarımızla birlikte görev başında karşılıyoruz. Onlar büyük bir azimle, büyük bir özveriyle çalışıyor. Onlara minnettarız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI