Bugun...


Çiçeği Burnunda Yeni Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'tan ilk açıklama
Twitter hesabından yaptığı açıklamada: "Bilim insanı olarak Vatanıma ve Milletime hizmet yolunda Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü görevini şahsıma lâyık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a YÖK Başkanımız Yekta Saraç'a ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 06-09-2018 21:09
Çiçeği Burnunda Yeni Rektör  Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'tan ilk açıklama
+ -

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın da kız kardeşi olan Aysun Bay Karabulut, daha önce İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmıştı. Twitter hesabından yaptığı açıklama yapan Karabulut duygularını ve teşekkürlerini takipçileriyle paylaştı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada:

"Bilim insanı olarak Vatanıma ve Milletime hizmet yolunda Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü görevini şahsıma lâyık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a YÖK Başkanımız Yekta Saraç'a ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

12 Temmuz 2016 tarihinde yapılan İnönü Üniversitesi rektörlük seçimlerinde aday olan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut 181 oyla ikinci sırada yer almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne 359 oyla ilk sırada yer alan Prof. Dr. Ahmet Kızılay atanmıştı. Aysun Bay Karabulut, bir süre sonra İnönü Üniversitesi’nden Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne geçiş yapmış ve son olarak bu üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunmaktaydı.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI