Bugun...


Dondurucu soğuk kapıya dayandı: İstanbul’da sıcaklıklar 20 derece birden düşecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün günler öncesinden duyurusunu yaptığı soğuk hava Megakent İstanbul'da adeta kapıya dayandı. Yaklaşık 10 gündür bahar havasının etkili olduğu İstanbul'da sıcaklıklar bugünden itibaren 20 dereceye yakın düşecek. Soğuk hava ile birlikte Cuma

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2021 09:10
Dondurucu soğuk kapıya dayandı: İstanbul’da sıcaklıklar 20 derece birden düşecek
+ -

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da etkili olması beklenen son yılların en şiddetli soğukları için günler öncesinden tahminde bulunmuştu. Yapılan tahminlerin ardından İstanbul'da 10 gündür etkili olan bahar havası bugün İstanbul'u terk ediyor. Bahar havasının terk etmesi ile birlikte İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren hava sıcaklıkları 20 derece birden düşecek. Soğuk hava ile birlikte Cumartesi günü gece saatlerinde kar yağışı İstanbul'un batı ilçelerinden giriş yapması bekleniyor.

Kar yağışının İstanbul'da Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerine kadar etkili olması bekleniyor. Uzmanların tahminlerine göre etkili olacak olan kar yağışı son yılların en ağır kış şartları arasında yer alacak. Öte yandan kar yağışının İstanbul'da son yılın en düşük seviyesini gören barajların doluluk oranlarını da hızla yükseltmesi bekleniyor.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI