Bugun...


İki kez solunumu, bir kez kalbi durdu; 89 yaşında Covid’i yendi
Mersin'de korona virüse (Covid-19) yakalanan, bir aylık hastane sürecinde iki kez solunumu, bir kez de kalbi duran ve yeniden hayata döndürülen 89 yaşındaki Adnan Ballı, virüsü yenmeyi başardı. Bu süreçte eşi Nadide Ballı'yı Covid-19'dan kaybeden, iki kızı, iki torunu ve damad

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2021 10:10
İki kez solunumu, bir kez kalbi durdu; 89 yaşında Covid’i yendi
+ -

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde eşi 80 yaşındaki Nadide Ballı ile birlikte yaşayan 89 yaşındaki Adnan Ballı, yakalandığı korona virüs sürecinde üç kez ölümden döndü ve virüse karşı zafer kazandı.

İki kez solunumu, bir kez kalbi durdu

Adnan Ballı, 22 Aralık 2020 tarihinde korona virüse yakalandı. 23 Aralık'ta özel bir hastaneye yatırılarak tedavi altına alınan Adnan amcanın durumu kötüye gidince 29 Aralık'ta yoğun bakım servisine alındı. 7 Ocak 2021 tarihinde solunumu duran ve yeniden hayata döndürülerek entübe edilen Adnan amcanın 9 Ocak'ta bu kez kalbi durdu, yarım saatlik çabanın ardından yeniden hayata döndürüldü. 11 Ocak'ta tekrar solunumu duran ve üçüncü kez ölümü teğet geçen Adnan amca, 15 Ocak'ta entübeden çıkarıldı, 29 Ocak'ta da alkışlarla hastaneden taburcu oldu. Sağlığına kavuşan Adnan Ballı, bugün artık evinde çocuklarının titiz bakımı ve doktorunun takibiyle yaşama tutunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI