Bugun...


İşyerine 'Maskesiz girilebilir' yazısı asınca 40 kez maske takmama cezası yedi
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 13 yıldır esnaflık yapan Erkan Cinbir, pandemi sürecinde 40 kez maske kullanmamaktan ceza yedi. 2,7 milyar liralık maske takmama ve sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere yönelik cezaların torba kanunla vazgeçildiğini öğrenen Cinbir, "Bu süreçte d

facebook-paylas
Tarih: 08-10-2022 16:00
İşyerine 'Maskesiz girilebilir' yazısı asınca 40 kez maske takmama cezası yedi
+ -

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla getirilen maske kullanma ve sokağa çıkma yasaklarını ihlal edenlere yönelik yazılan 2,7 milyar liralık idari para cezalarının alacaklarından vazgeçilmesi üzerine Çaycuma ilçesinde 40 kez maske takmama cezası yiyen Erkan Cinbir yaşadıklarını İHA'ya anlattı. İlçede restoranına 'Maskesiz girilebilir' yazısı asınca 40 kez ceza kesilen 13 yıllık esnaf Erkan Cinbir, maske takmama cezaları silinmesi üzerine ‘Adalete her zaman güvendim' dedi.

Hukuk mücadelesini sürdürdüğünü anlatan Cinbir, "40 tane cezam var ve dükkanım kapandı. Bunun için hukuk mücadelesi hala devam ediyor ve bırakmayacağım. Adalete bu konuda güveniyorum. Bundan yana umutsuzluğum yok olmadıda. Peşini bırakmayacağım adaletimi arayacağım" diye konuştu.

Gülcan Çolak
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI