Bugun...


Kaptan pilottan SoloTürk hayranı Ahmet Safa'ya ağlatan sürpriz
Kaptan pilotu Sedat Yalın Ahbab, daha önce beyin kanaması geçiren ve beyninde damar yumağı (AVM) oluşan 13 yaşındaki havacılık aşığı olan Ahmet Safa Yazıcı ile ‘Gamma Knife' adı verilen ameliyat öncesi bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2021 14:10
Kaptan pilottan SoloTürk hayranı Ahmet Safa'ya ağlatan sürpriz
+ -

Samsun'da yaşayan Ahmet Safa Yazıcı tedavisi için İstanbul'a geldiğinde üzerinde Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Solo Türk'ün tişörtünü gören Prof. Dr. Selçuk Peker, bunun ne anlama geldiğini sordu. Ahmet Safa'da ileride Solo Türk Pilotu olmak istediğini ve havacılık hayranı olduğunu söyledi.

Bunun üzerine hastane yönetimi, Solo Türk'ün kurucu pilotlarından olan Sedat Yalın Ahbab ile iletişime geçerek Ahmet Safa'ya moral vermek için kendisini ameliyat öncesi hastaneye davet etti. Ahmet Safa, doktoruyla görüştüğü sırada kendisine sürpriz yapan Sedat Yalın Ahbab'ı karşısında görünce gözyaşlarına hâkim olamadı. Ayrıca Kaptan Sedat Yalın, Ahmet Safa'ya tuttuğu takım Trabzonspor'un uçak maketini de hediye etti. Anne Emine Yazıcı ve Baba Ahmet Yazıcı da, Ahmet Safa'nın büyüyünce pilot olmak istediğini, havacılığa çok meraklı olduğunu ve çocuklarının yaptığı işi her zaman hakkını vererek yapması gerektiğini söylediler.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI