Bugun...


Mersin’den Kıbrıs’a yüzmek için İstanbul Boğazında antrenman
Cebelitarık Boğazını ve Manş Denizini geçen milli yüzücü Emre Seven, Mersin'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yüzmek için antrenmanlarını İstanbul Boğazı'nda yapıyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-06-2021 10:02
Mersin’den Kıbrıs’a yüzmek için İstanbul Boğazında antrenman
+ -

Cebelitarık Boğazı'nı geçen ilk Türk yüzücü Emre Seven, "Kulacım Kadar Uzaktasın" sloganıyla Mersin'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yüzecek. Milli yüzücü seven antrenörlerinden biriside daha önce Mersin'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) su altından yüzerek rekora imza atan Emekli SAT Komandosu Namık Ekin ile birlikte İstanbul Boğazı'nda yapıyor. Yağmurlu havaya rağmen antrenman saatlerini değiştirmeyip Kandilli İskelesinden denize girdi.

Avrupa Yakasına giderken yakınında antrenörünün içinde bulunduğu bot ona eşlik etti. İstanbul Boğazı'nda bir yandan akıntı ile mücadele eden seven antenmanı sırasında havadan görüntülendi. Kimi zaman dev gemilerin yakınında olan sporcunun güvenliği için bir bot ve gemi antrenman boyunca yakınında bekledi. Gün içinde birkaç kez aynı güzergahta yüzerek Mersin Kıbrıs parkuruna hazırlandı.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI