Bugun...


Osmanlı hanedan ailesinin mutlu günü
Şehzade kızı olması sebebiyle Osmanlı Hanedanı'nın “sultan” unvanını taşıyan hayattaki 13 kadın üyesinden biri olan 26 yaşındaki Nilüfer Osmanoğlu, 27 yaşındaki finans uzmanı Melih Baştuğ ile hayatını birleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2021 13:02
Osmanlı hanedan ailesinin mutlu günü
+ -

Pandemi sebebiyle ertelenen düğün, haziran başında tedbirlerin gevşetilmesinden sonra ilan edilen kurallara uygun olarak 12 Haziran Cumartesi akşamı Kartal Aydos Ormanı'ndaki Forest Garden Lilyum Bahçe'de gerçekleştirildi. Düğün süresince mehter takımı marşlar çaldı, Osmanlı tasavvuf müziklerine yer verildi. Gelinin şahidi TV programcısı, yazar ve hattat Mehmet Fatih Çıtlak ile iş adamı İsmail Cevahir, damadın şahidi ise amcası Ergün Baştuğ oldu. 34. Osmanlı padişahı Sultan II. Abdülhamid Han'ın 5. kuşaktan torunu olan Nilüfer Osmanoğlu'nun gelinliği ise Moda ve Dikimevi sahibi genç modacı Büşra Tezel'in imzasını taşıyor.

Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreni, Osmanlı Hanedan ailesinde uzun bir aradan sonra yapılan sultan düğünü olma özelliğini taşıyor. Son sultan düğünü 9 sene önce Beylerbeyi Sarayı'nda yapılmış, gelinin ablası Nilhan Osmanoğlu 22 Eylül 2012 tarihinde Mehmet Behlül Vatansever ile hayatını birleştirmişti.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI