Bugun...


Sultanbeyli’de tam kapanma sürecinde açılan tüm semt pazarları denetleniyor
Sultanbeyli'de 15 Mayıs Cumartesi günü açılan tüm semt pazarlarında İlçe Emniyet, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Zabıta ekiplerince sıkı denetim gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2021 16:02
Sultanbeyli’de tam kapanma sürecinde açılan tüm semt pazarları denetleniyor
+ -

Sultanbeyli'de bulunan pazar yerlerinde gerçekleştirilen denetimlere Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, ilgili kurum müdürleri ve İlçe Salgın Denetim Merkezi ekipleri de eşlik etti.

"Pazarlarımızı denetleyip esnafımıza hayırlı bayramlar ve hayırlı işler diledik"

Semt pazarı denetimlerine bizzat katılan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı açıklamada, “İlçemizde Cumartesi günü yine tüm pazarlarımız kurulmuş durumda. Sultanbeyli Belediyemiz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, pazarcılar odamız ve ilgili kurumlarımızla birlikte ilçemizdeki pazar yerlerini dolaşıyoruz, tedbirleri yerinde inceliyor ve gerekli denetimleri yapıyoruz. Bu vesileyle kurallara uyan tüm pazarcı esnafımıza teşekkür ediyorum. Sultanbeyli ilçemizde yaptığımız pazar yeri denetimlerinde kurallara uyulduğunu büyük bir sevinçle müşahede ediyoruz. Denetimlerimiz gün boyunca devam edecek. Saat 10.00'da başlayan pazarlarımız saat 17.00'ye kadar vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI