Bugun...


TÜYAP İKİNCİ ADAM YAYINLARININ STANDI BİR BAŞKA GÜZEL…
Tercihlerini İkinci Adam Yayınlarından kullandılar…. 1000’i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun Katılımıyla yüzlerce yazarı İstanbul ve çevre kentlerden okurlarıyla buluşturan 40. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı devam ederken katılımın fuara çok olması da memnuniyetle karşılanıyor. Hala devam eden fuarda “İkinci Adam Yayınları” hem standı hem de tecrübeli, dinamik ve yeni yazarları ile göz kamaştırıyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2023 00:03
TÜYAP İKİNCİ ADAM YAYINLARININ STANDI BİR BAŞKA GÜZEL…
+ -

TÜYAP 40. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI İKİNCİ ADAM YAYINLARININ STANDINDA BİR BAŞKA GÜZEL…

 

Heyecan, yeni ve genç kalemler….

Tercihlerini İkinci Adam Yayınlarından kullandılar….

 

1000’i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun Katılımıyla yüzlerce yazarı İstanbul ve çevre kentlerden okurlarıyla buluşturan 40. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı devam ederken katılımın fuara çok olması da memnuniyetle karşılanıyor. Hala devam eden fuarda “İkinci Adam Yayınları” hem  standı hem de tecrübeli, dinamik ve yeni yazarları ile göz kamaştırıyor.

 

Daha önce başka yayınevlerinde kitaplarını bastıran birçok tecrübeli yazarın İkinci Adam Yayınları tarafından tercih edilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İkinci Adam Yayınları Sosyal medya sayfasında yazarlarının imza saatlerini, okuyucuları ile buluşmalarını anbean paylaşarak onlara desteklerini taze tutmayı da unutmuyor.

Yazarları ile kurdukları iletişim, yazarların beklentilerini karşılarken gösterdikleri hassasiyet, yayınevinin tercih edilmesinde öncelikli olurken, sunulan kalite ve oluşturulan güven İkinci adam Yayınlarının yazarlar tarafından tercih edilmelerine sebep oldu.

 

İKİNCİ ADAM YAYINLARINI MERAK EDENLER İÇİN

Kurumsal sayfalarından tanımak isterseniz;

Kitap bastırmak isteyenler, kitaplarını tecrübeli, güvenilir ellere teslim etmeliler. Zira yayıncılık dünyası parayı aldıktan sonra ortadan kaybolan, yeri yurdu belli olmayan  sözde yayınevleri ile doludur.

Evet, siz de kitap yayınlamak istiyorsanız, emeğinizi riske atmayıp, mutlaka en tecrübeli olanı, en çok yatırım yapanı, her açıdan diğerlerinden çok daha güçlü olanı ve size yıllarca hizmet verebilecek olanı tercih etmelisiniz.

Kitap yayınlamak isteyen binlerce yazarın kitabını bastırmak için tercih ettiği, bugüne dek yüzlerce yazara çok yüksek telifler kazandıran ve kazandırmaya devam eden, çok sayıda yazarı edebiyat dünyasında tanınır hâle getiren yayınevimiz, sektörde bir yazarın mutlu olabileceği, kendini güvende hissedebileceği, sığınabileceği tek liman olarak biliniyor. Yirmi yıllık bir yayıncılık tecrübesine sahip olan, aralıksız tam 13 yıldır İkinci Adam Yayınları markası altında, kitap yazan, yazdığı kitabı yayınlatmak isteyen yazarlara hizmet veren yayınevimiz Kadıköy’ün en işlek caddesinde, muhteşem bir konumda yer alıyor..

halamer.com olarak İkinci Adam Yayınlarına başarılar diliyoruz

 




Kaynak: halamer.com

Editör: Mü'mine ÖZBİLDİRİCİ



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI